fbpx

Social media audit

Je kent het wel, je weet dat er fundamenteel iets schort aan je socials maar je vindt nooit de tijd om er in te vliegen? Studio HIT inspecteert als gediplomeerd sociaal media detective je online marketing strategie en legt planmatig alle duidelijke en minder duidelijke pijnpunten bloot in een heuse social media audit. Zo analyseren we je socials en bieden we je een basis om mee aan de slag te gaan.

Jouw voordelen

Prestaties

Analyseer de belangrijkste statistieken en kijk wat werkt en wat niet. Elk sociaal media kanaal beschikt over de nodige tools om inzichten te verwerven in de doeltreffendheid van je content. Verdiep je in elke tool en leer er vlot mee werken.

Sterktes en zwaktes

Welke content lijkt het goed te doen en welke content verdampt als een druppel op een hete plaat? Waar kan je aan werken en hoe kan je dit verbeteren? Zet alle sterktes en zwaktes op een rij en schep klaarheid in je online marketing strategie.

Doelgroep

Wie zijn je volgers en hoe reageren ze op je sociale media content? Hiervoor kan je AB tests uitvoeren om je content precies af te stemmen op je doelgroep. Pas je strategie altijd aan om te voldoen aan de noden van je klant.

Concurrentie

Analyseer wie je concurrenten zijn , wat ze doen en vooral hoe ze dit doen. Vergelijk prestaties en kom tot nieuwe inzichten als basis voor een opgefriste marketingstrategie.

Consistentie

Een duidelijk overzicht van alle kanalen zorgt er voor dat je consistentie kan bewaren. Consistentie in communicatie over alle kanalen heen is de basis van geloofwaardigheid en een must voor elk bedrijf.

Download onze gratis social media audit waarin in 7 stappen klaar en duidelijk wordt uitgelegd wat je moet doen. Dit is het begin van een nieuwe social media wind binnen je bedrijf. Aan de slag!

Download

Jouw gratis
social media audit

Social media audit
Voornaam
Achternaam

Andere interessante informatie voor het finetunen van je content.

Who we are

Studio HIT is een copywriting agency dat teksten schrijft. Teksten voor elke drager, that is.
Wie nood heeft aan een nieuwe website, blogs, sociale media, … het geschreven woord, geschreven content.

Studio HIT is speels. Onze communicatie is helder en we houden van een vleugje humor.
Een persoonlijke touch, een raakvlak met de klant. Daar gaan we altijd naar op zoek.