fbpx

hoog intensief traject

Converterende teksten

Studio HIT schrijft heldere, wervende teksten. Doelgerichte woorden en kwalitatieve content, SEO-copywriting, daar draait het om. Zowel on- als offline. We brengen jouw verhaal kort en krachtig. En als dat mag voegen we hier en daar een verleidelijk vleugje humor en een sappig woord dialect toe.
Dat is hoe jij een HIT wordt.

Hoog in ’t internet

Het ontbreekt je aan woorden om te beschrijven waar je bedrijf nu écht voor staat of je hebt er simpelweg de tijd niet voor. Wij maken die tijd.

Ben je op zoek naar iemand die voor jouw website en sociale media kan schrijven of heb je slechts eenmalig iemand nodig om iets op de juiste manier te verwoorden? HIT stands by your side.

Het ingenieuze taalgebruik

Moet een persbericht vandaag de deur uit? Of wil je dat jouw magazine ligt te pronken op de salontafel in plaats van op het toilet?

Een flyer, whitepaper, nieuwsbrief of brochure. Wij zorgen dat elke tekst in het oog springt. Op basis van jouw tone-of-voice schrijven we catchy copy waarmee je in no-time bovenaan de hitlijsten verschijnt.


50+

HITs dankzij HIT


helegans in tinternet

Wat is SEO-Copywriting?

Se-watte?!

SEO ofwel Search Engine Optimization.

Een proces om op een organische en dus gratis (!) manier meer verkeer naar jouw website te lokken. Daarnaast zorgt SEO er ook voor dat je hoger rankt in Google. En dat wil jij, want niemand heeft ooit op de tweede pagina van Google gekeken.

Schrijftips en toffe marketingweetjes ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.