House of Weddings

Als’t met feesten te doen is, dan zijn wij er graag bij. En al zeker wanneer het over trouwfeesten gaat. Toen we voor House of Weddings aan de slag gingen als content writer, voelden we ons dan ook zoals dat ene bruidsmeisje dat het boeket vangt: excited.

Content voor House of Weddings

Iris Decreus is het kloppende hart achter House of Weddings en gaat er prat op enkel de crème de la crème der huwelijksleveranciers samen te brengen. Hun website barst van de huwelijksinspiratie waar zelfs de Pinterest-bruid haar wildste dromen kan in terugvinden.

Een wedding website heeft content nodig. Veel content. Niet alleen om bij te blijven met de laatste trends in huwelijksland, want ook de leveranciers worden er op een welverdiende piëdestal geplaatst.

Tijd voor interviews dus, mini deep dives in de ondernemersverhalen van de bedrijven die met House of Weddings in zee gaan. Méga boeiend en vooral keuzestress gegarandeerd voor Hanne, Studio HIT’s à la carte content creator. 

 

Fotograaf – LUX Visual Storytellers

Pennenvriendjes worden?

Bij Studio HIT blenden we onze expertise als copywriters en interviewers om de kern en ziel van de House of Weddings partners bloot te leggen. Onze digitale pen danst vlotter dan je openingsdans en schetst magische verhalen van trouwlocaties, juweliers en cateraars. Elk interview fluistert de tonen van liefde en passie, waarbij we de lezers meenemen op een betoverende reis door het bruidslandschap.

Unieke, karaktervolle verhalen die bruidsparen niet alleen inspireren, maar ook de juiste keuzes aanreiken voor hun grote dag. De interviews lezen als brieven van oude vrienden, warm en vertrouwd, en ontvouwen een persoonlijke band met de leveranciers.

Dus terwijl House of Weddings de dromen van bruidsparen waar maakt, zijn wij er om de verhalen achter de schermen te capteren en te delen. Samen vormen we een hecht team dat niet alleen huwelijken plant, maar ook herinneringen creëert die een leven lang meegaan. En daar zijn we ontzettend trots op.

Kortom, een geslaagd creatief huwelijk dus.

Fotograaf – Elisabeth Van Lent