fbpx

HRtech


Evelyne Ferange, hoofd Nieuwe Media Groep, contacteerde Studio HIT in 2022. NMG is een hr- en finance community met als doel inspireren en verbinden met kolkende content via print en events. Evelyne vroeg of we NMG – in het bijzonder hun tweemaandelijkse HRmagazine – zowel online als offline – op een originele, stijlvolle en vooral frissere manier in de markt konden zetten. Al snel kwam ook hun evenement en paradepaardje HRtech aan bod. En daar was content voor nodig. Veel content.

In oktober 2023 vond het jaarlijkse HRtech – de congrestak van NMG – voor de derde keer plaats in de historische Handelsbeurs te Antwerpen. HRTtech is een elegant, top of the game event gericht op hr decision makers & takers. Het event wordt over twee dagen gespreid en huisvest een hoop top-notch keynote speakers, prijsuitreiking van team & startup of the year, break-out rooms, networking, startup pitches & food.

De voorbereiding van het welslagen van HRtech vergt uiteraard heel wat intense communicatie. We bedachten een stijlvolle campagne en nagelden heel wat nieuwsbrieven aan de Linkedin-muur. Het resultaat: een uitverkocht HRtech met meer dan 600 enthousiaste gasten en een Indeed break-out room gehost door yours truly!

Bij het event hoort ook een strak magazine met hoogstaande Studio HIT-copy, de HRtech Special. 

Een project waaronder Studio HIT maar al te graag de stevige schouders zette. 

Het werd een fantastische, en uitdagende opgave vol boeiende hr en tech topics met bloeiende, getalenteerde experten. Het magazine werd volledig door twee (ja, twee!) van Studio HIT’s copywriters vormgegeven en uitgeschreven, inclusief de afname van een twintigtal interviews en vertaling naar het Engels. Enkele creatieve snackables maakten het geheel een beetje luchtiger om zo tot een perfect gebalanceerd magazine te komen.

Er boden zich dit jaar opnieuw heel wat pittige partners van divers kaliber aan: SAP, Randstad Risesmart, Workday, Attentia, Flexso, Indeed, SDworx, Stepstone, PwC, Flowsparks, VDAB & Deloitte.

Met andere woorden, een HIT!

Meer over HRtech lees je op hun website.