Hit of hit

Mbrella’s duurzame reis naar briljante inhoud

De razendsnelle SaaS-wereld is bijzonder concurrentieel. Mbrella, het baanbrekende platform voor het mobiliteitsbudget, wou daarom inzetten op groei en dat door middel van sterke content die van hen een thought leader maakt. Enter Studio HIT, copywritingvirtuozen die complexe inhoud omtoveren tot een behapbaar geheel.

Mobili-watte?

Het mobiliteitsbudget werd enkele jaren geleden gelanceerd. Werkgevers die het implementeren laten werknemers toe om hun bedrijfswagen of hun recht op een bedrijfswagen in te ruilen voor een mobiliteitsbudget. Kortweg houdt dit in dat je er een elektrische fiets en zelfs je huur mee kan betalen.

Alleen weet niet iedereen van het bestaan ervan of denkt hr dat het onwaarschijnlijk moeilijk te implementeren valt. En zo wisten wij direct wat gedaan.

Wij fixten dat

Het innovatieve SaaS-platform van Mbrella zat te vaak verpakt in vakjargon dat potentiële klanten op het hoofd deed krabben. Ook in de communicatie op sociale media was geen lijn te vinden. Het ontbrak aan een consistente tone of voice, posts verschenen te pas en te onpas online en bevatten geen duidelijke boodschap. Mbrella had dus een tekstuele make-over nodig om hun platform te laten knallen en hun boodschap te laten klinken.

Strategisch staaltje content

We gingen aan de slag om een contentstrategie te creëren die net zo dynamisch was als de mobiliteitsoplossingen van Mbrella. Blog posts, website content en social media campagnes vloeiden uit onze pen – euh toetsenbord, doordrenkt van een vleugje charmante humor.

We werkten campagnes uit rond de verplichte fietsvergoeding, elektrificatie van het wagenpark en organiseerden spetterende events waaronder Pedal Power in samenwerking met Joule. 

In de roos

Het resultaat? Da’s het vieren waard, want Studio HIT zorgde voor een sterke stijging in de online aanwezigheid van Mbrella. Het verkeer op de website schoot pijlsnel omhoog en de teller van het aantal volgers op sociale media stond niet stil. Meer nog, de vooropgestelde doelstellingen werden vlot overstegen. Een schot in de… Juist!

Hoera voor deze winning formula die de schijnwerpers op Mbrella richtte. 

Hr-heads, check it out!