Paybix


Een ambitieus idee? Daar werkt Studio HIT graag aan mee. In opdracht van Brandimpact gingen we aan de slag met de copy voor de allereerste website van Paybix. Engelstalig, SEO-proof, met een internationale uitstraling en hier en daar een humoristisch randje. Een opdracht op ons lijf geschreven.

Hyper interactief traject

Paybix biedt een SaaS payroll en Core HR platform dat payroll in meerdere landen verenigt en digitaliseert. In mensentaal: een uniforme oplossing om je payroll te beheren. En dat over alle landen heen. 

Van een vat vol ideeën tot HRtech startup van het jaar. In een jaar tijd is Paybix enorm hard gegroeid. Een ambitieus team dat vanaf de eerste meeting een duidelijk doel voor ogen had: een website opzetten die niet alleen klasse en autoriteit uitstraalt, maar ook behapbaar uitlegt waar Paybix voor staat en potentiële klanten onmiddellijk overtuigt. Om dat te realiseren deden ze beroep op BrandImpact en Studio HIT.

Onze taak? 

  • Wireframes mee uittekenen om de website strategisch op te bouwen.
  • Een duidelijke richting bepalen voor de look & feel van de website om de UX (User Experience) te bevorderen en ervoor te zorgen dat potentiële klanten in geen tijd tot leads worden omgezet.
  • Alle teksten voor de gloednieuwe website schrijven op basis van een diepte-interview met de founders.

Tijd dus voor een grondige concurrentieanalyse en een doordachte keyword research om de relevante zoekwoorden voor Paybix op te lijsten. Welke zoekwoorden gebruiken bedrijven die een gelijkaardige dienst aanbieden? En welke zoekwoorden zetten we slim in voor Paybix? 

Vervolgens bepaalden we samen de tone of voice van het bedrijf. De tone of voice is de stijl waarin je schrijft, de manier waarop je als bedrijf jouw doelgroep aanspreekt op al je communicatiekanalen. Door de tone of voice consistent te gebruiken op de website, sociale media en in persoonlijke communicatie met klanten, is Paybix herkenbaar en kneden we een imago voor het bedrijf.

Tot slot schreven we voor elke pagina unieke SEO-content om de start-up een kickstart te geven in Google. Het resultaat zie je op www.paybix.eu