Top topical kalender

Inspiratie

Een top topical kalender is dé inspiratiebron voor je social media content creatie. Naast de klassiekers zoals Pasen en Moederdag highlight deze kalender dagelijks iets speciaals. Mis geen enkele dag van de picknick of Gentse Feesten openingsdag meer. 

Vijgen na Pasen

Geen vijgen na Pasen meer met een kalender die je dag voor dag vertelt welke unieke dag er vandaag mag worden gevierd. Zo hou je je content lekker fris en relevant. Een must voor boeiende inhoud.

Geloofwaardig

Socials die barsten van de actuele content zorgen voor een geloofwaardige reputatie. Geloofwaardigheid is dan ook een vruchtbare basis voor een kostbare relatie met potentiële klanten.

Lauwe kost

Een content kalender op voorhand kunnen inplannen bespaart je veel tijd, geld en frustratie.  Je plant je content rustig in op de tijdstippen die jij wil. Je hoeft geen last minute, lauwe kost meer te serveren op je socials als je alles netjes op voorhand inplant.

Originals

Slurp een stevige Margarita op 22 februari. Geef jezelf een compliment op 1 maart. Vertel je baas dat hij naar de maan loopt op 12 april, de dag van de ruimtevaart. Vergeet zeker niks te posten op 30 juni, dag van de sociale media. Luister op 30 september, internationale dag van de podcast, naar een nieuwe podcast. Op 1 oktober dans je de dag voorbij met een stevige dubbele espresso in de hand want die dag wordt koffie èn muziek gevierd. Wens je baas proficiat op 15 november, dag van de ondernemer. 

Klassiekers

Uiteraard mogen de ultieme classics niet ontbreken in een top topical. We beginnen met de klassieker der klassiekers, nieuwjaar. 31 Maart vroeger uit bed met het begin van de zomertijd. Vaderdag valt op negen juni. Pukkelpop start op 15 augustus. Op acht september wat cultuur opsnuiven tijdens Open Monumentendag. 27 oktober worden we terug de winter in gekatapulteerd met de officiële wintertijd. Iedereen heilig op één november en in december heb je Kerstmis!

Onmisbare topper

Hang deze kalender dus goed zichtbaar op je werkplek en begin elke dag met een oogje te werpen op deze broeihaard van inspiratie. Zo voedt je dagelijks je creatieve social media demonen. Bye bye writer’s block!

Download

Jouw top topical kalender

Top topical kalender
Voornaam
Achternaam

Andere interessante informatie voor het finetunen van je content

Who we are

Studio HIT is een copywriting agency dat teksten schrijft. Teksten voor elke drager, that is.
Wie nood heeft aan een nieuwe website, blogs, sociale media, … het geschreven woord, geschreven content.

Studio HIT is speels. Onze communicatie is helder en we houden van een vleugje humor.
Een persoonlijke touch, een raakvlak met de klant. Daar gaan we altijd naar op zoek.