you name it, we write it

HIT Copywriting Collectief

Op zoek naar woorden? De juiste woorden? Wij hebben ze!
Nieuwsbrieven, blogs, whitepapers, brochures, sociale media,… You name it, we write it.

Copywriting

Liggen die teksten voor je website of sociale media al –tig dagen, weken of maanden op de kast? Of val je na het lezen van de eerste alinea zelf bijna in slaap? Wij geven jouw tekst een opkikker.

Helder, met een vleugje humor, een persoonlijke touch en een raakvlak met de klant. Daar gaan we altijd naar op zoek. Bovendien schrijven we niet zomaar iets, want dat kunnen we allemaal sinds we zes zijn. Bij HIT zoeken we strategisch naar de juiste woorden om niet alleen de klant, maar ook Google te overtuigen van de kwaliteit en meerwaarde van jouw bedrijf.

Copywriting is een grote stap binnen marketing. Het is een sneltrein die in gang wordt gezet. En wij geven die start een extra boost.

Content creatie

Content is king. Maar, als je voor de honderdste keer iets pakkend en inspirerend uit je mouw moet schudden, verdwijnt de koning al snel naar de lijst met taakjes die (n)ooit eens gedaan worden.

Bij HIT nemen we die vervelende to do met liefde van je over. We schrijven authentieke en waardevolle content om jou richting de eerste plaats in Google te loodsen. En dat doen we even vlot als Bashir Abdi die een marathon loopt of Assepoester die dat glazen muiltje past.

Big en bold, kort en krachtig, spitsvondig en speels. We spelen met woorden en creëren een heldere wervende tekst met diepgang in de tone of voice van jouw bedrijf.

Instagram crash course

We scrollen allemaal zo een zevenendertig minuten per dag gezwind door de duizenden posts op Instagram. Maar liefst 8 op de 10 Vlamingen is een actieve gebruiker van sociale media en bij de
16- tot 24-jarigen is dat zelfs 9 op 10. Moeten we je nog overtuigen van het nut van sociale media?

Versterk je sociale contacten, houd klanten op de hoogte van de nieuwste trends, toon je expertise en versterk je visibiliteit. Sociale media biedt heel wat kansen voor jouw bedrijf. Je moet het alleen juist weten in te zetten.

In onze crash course ga je aan de hand van een concreet stappenplan actief aan de slag om de Instagram-carrière van jouw bedrijf te kickstarten!

SEO-opleiding

Hoor je het donderen in Keulen als je SEO hoort? No panic. In onze hands-on SEO-opleiding krijg je een stevige basis. Waarom je die nodig hebt?

Maar liefst 90% van de surfers begint de zoektocht naar producten en diensten op Google of een andere zoekmachine. Uiteraard wil je bovenaan de zoekresultaten verschijnen, want wat ben je met een parel van een website als niemand hem weet te vinden. 

SEO-optimalisatie is dé sleutel tot een hoge ranking. Het is een organisch en dus gratis (!) proces om een online hit te worden. Aan de hand van doelgerichte woorden en kwalitatieve content, slaag je erin om op lange termijn je online zichtbaarheid te verhogen en potentiële klanten naar je website te leiden.

“Contentement komt in pakskes”

HIT biedt dat aan, op maat. Na een intake gesprek bieden we Content over Contenter tot Contentst. Alle drie met grote C want wij rijmen cliënt met contentement. Aan jou de keuze.

Content

Social media

Website

Contenter

Social media+

Website+

Nieuwsbrief

Contentst

Social media++

Website++

Nieuwsbrief+50+

Hits dankzij HIT