Over Studio HIT

Studio HIT is een copywriting agency dat teksten schrijft. Teksten voor elke drager, that is. Wie nood heeft aan een nieuwe website, blogs, sociale media, scripts… You get the picture, geschreven content dus. Studio HIT is speels. Onze communicatie is helder en we houden van een vleugje humor. Een persoonlijke touch, een raakvlak met de klant. Daar gaan we altijd naar op zoek!

Let’s babbel!

Copywriting

Overtuigend teksten schrijven, in stijl en met panache. Woorden die wegen en bewegen. Studio HIT schrijft copy voor websites, blogs, sociale media posts, slogans, scripts, call to actions, artikelen voor tijdschriften en al wat uit ons toetsenbord komt gewapperd.

Content credits 

Credibility of geloofwaardigheid is een key factor voor doelgroepcommunicatie. Wij gieten geloofwaardige en strategisch onderbouwde content in credits. Per 5 aangeboden en gedurende 1 jaar vrij te besteden aan content naar keuze.

Social media audit

We analyseren je sociale media tot op het bot en kijken wat werkt en wat niet. Aan de hand van deze doorlichting worden KPI’s opgesteld. Een strak plan dus. Download hieronder jouw gratis social media audit.

Download

Jouw gratis
social media audit

Social media audit
Voornaam
Achternaam

Blogs

Studio HIT deelt graag zijn kennis. In onze blogrubriek vind je kostbare informatie die jouw onderneming dat extra duwtje in de rug geeft. Check it out!

Workshops

SEO

Een hands-on opleiding die je een stevige SEO-fundering biedt om hoog te ranken op Google. Concreet, doelgerichte woorden en kwalitatieve content als online zichtbaarheidsboost om potentiële klanten naar je website te gidsen.

Instagram crash course

Stap voor stap aan de slag richting dat gedroomde, blinkende sociale mediaprofiel.

Enkele projecten in de kijker

Website copy & SEO-optimalisatie

New in town: Billimay! Een webshop vol speelgoed en hulpmiddelen om de ontwikkeling van je kind te stimuleren. Vanaf het prille begin dachten we mee met Evelyne om haar website vorm te geven. Ook de website copy en SEO-blogs nemen we bij Studio HIT voor onze rekening. 

Website copy & SEO-optimalisatie

Van een vat vol ideeën tot HRtech startup van het jaar. In een jaar tijd is Paybix enorm hard gegroeid. Trots dat we mee stonden aan de start. In opdracht van Brandimpact schreef Studio HIT de copy voor hun allereerste website. SEO-proof uiteraard! 

Copywriting, interviews magazine

HRTECH.be slaat een brug tussen hr en technologie en dat door middel van een event én magazine. Voor beide zijn woorden nodig. Woorden die HIT geschreven heeft. Zowel voor de website, sociale media als het magazine.

Check onze podcast

Testimonials

NMG

“Elien is iemand op wie je kan rekenen.

Met haar enthousiaste persoonlijkheid integreert ze vlot in een team. Ze is pro-actief, staat open voor feedback en legt de lat voor zichzelf hoog.

Elien is niet enkel een sterke copywriter. Ze zet ook strategische krijtlijnen uit. En ziet altijd ’the bigger picture’. 

Kortom, een echte aanrader!”

Evelyne Ferange – Managing Director
Vastgoedgroep Degroote

“Om de teksten op onze website in een nieuw jasje te steken, deden we beroep op het talent van Elien. 

De eerste kennismaking verliep vlot en Elien voelde onmiddellijk aan welk doel we voor ogen hadden. Onderlinge briefings waren duidelijk en correct, opgegeven deadlines werden gerespecteerd en de teksten werden in de tone of voice die wij voor ogen hadden en met aandacht voor de SEO-spelregels geschreven. 

Wij blikken met Vastgoedgroep Degroote dan ook terug op een meer dan geslaagde samenwerking met Elien.”


Ilse Masschelein – Marketing Manager

Hit van de naald

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.